Om oss - Les alt om Fraktsbørs.no sitt nettverk - Fraktbørs.no

Compare Listings

 

Om Fraktbørs.no

Fraktbørs.no er utviklet og drives av Flyttegutta AS som har flere innovative nettsteder og 2-veis portaler spesielt innenfor flytting, transport, adresseendring, m.m. Formålet er å samle all nyttig informasjon og forenkliggjøre søk og bestillinger samlet. Forbrukere og tilbydere kan matche hverandre på en unik måte som blir mest effektiv for begge parter ved at vi tilrettelegger behovene. Vår visjon er at det skal være like enkelt å bestille transport og flytting som det er å kjøpe en pizza! Fraktbørs.no er en av flere 2-veisportal for utveksling av varer og gods som drives av et intelligent system og database, hovedsaklig for flytte og transportbransjen. Tjenesten er gratis og kan benyttes av bedrifter og private. Flyttegutta AS digitaliserer flyttebransjen, detaljert prisinformasjon om flyttebyrå og type flyttebil som benyttes til flytteoppdrag, m.m. Vi forbinder våre tjenester med forbrukere innen boligeiendom, flytting og for de som drømmer.

 

Flyttebyrå.no gir forbrukerne mye relevant informasjon og tips om flytting og det som naturlig tilhører tjenesten. Flyttebyrå.no er en nasjonal hjemmeside, høyt rangert på søkemotorer over hele Norge. Få din bedrift synlig på internett!

 

Vi tilbyr dette

Informasjon om flytting, transport, oppbevaring og eiendom, verktøy som smarte kalkulatorer og profesjonell kompetanse på tvers av nettsteder og mobile opplevelser for forbrukere og fagpersoner i transport, flytte og boligbransjen gjennom alle faser. Flytteguiden tilbyr også en komplett løsning av programvareprodukter, søkemotoroptimalisering og internettjenester for å hjelpe bedrifter og private til å betjene sine kunder og utvide virksomheter i en digital verden.

 

BEGYNN Å BRUKE PLATTFORMEN I DAG