Kvalitetssikring av flyttebyråer - Hvordan finne et riktig flyttebyrå?

Compare Listings

Kvalitetssikring av flyttebyråer

kvalitetsflyttebyr

Ulike typer flyttebyråer

De forskjellige typer flyttebyråer er; 1. full-service, 2. selv-service (du leier kun flyttebil og sjåfør), 3. bedriftsflyttebyrå og 4. spesialflyttebyrå som flytter tunge tinger.

 • Full-service flyttebyrå — De pakker, flytter, transporterer, rydder, vasker og lagrer. Passer best for de som flytter lokalt eller i samme by eller kommune.
 • Selv-service flyttebyrå — Disse flyttebyråene er billigere og passer bra for de som være en del av flytteprosessen og ikke er redd for å skitne til hendene eller få litt ondt i ryggen. De transporterer og leverer flyttelasset eller container rett hjem til deg. Du er selv ansvarlig for lasting og avlasting av flyttelasset. Sjåføren vil sikkert gjerne pakke inne i flyttebilen da han er ansvarlig for lasten og sikring. Et selv-service flyttebyrå kan også være et transportfirma.
 • Bedriftsflyttebyrå – Utførsel av kontorflytting og relokasjoner, spesialisert seg på flytting av ansatte og større flytteprosjektet med for eksempel 200 stk ansatte. De er også behjelpelig med installasjon av IT-utsyr, tilpasning, montering og behjelpelig med å finne bolig og arbeidstillatelser (Relocation) til ansatte
 • Spesialflyttebyrå — Pianoflytting eller flytte en pengesafe? Eller kostbare antikke tinger eller kunst? Det finnes flyttebyråer som har spesialisert seg på tunge løft.

Normalt sett etablerer flyttebyråer seg lokalt, nasjonalt eller internasjonalt. Det finnes også flere flyttebyråer som tilbyr begge deler med lokal og nasjonal flytting.

Priskalkulatoren

Priskalkulatoren gir et gjennomsnitlig ikke-bindende estimat på flytting med et flyttebyrå, (flytting. oppbevaring og tunge løft). Den estimerte prisen er ikke et bud eller en kontrakt. Prisen er kun til opplysning for å få en viss ide. Ethvert flyttebyrå har sine priser og det er den som blir den faktiske prisen til slutt. Du kan også publisere ditt flytteoppdrag ved å fylle ut priskalkulatoren.

Kvalitetssikring av flyttebyråerKvalitetssikring av flyttebyråer

 • Anbefalte flyttebyråer
 • Du unngår svart arbeid
 • Alle flyttebyrå har utvidet godsansvarsforsikring
 • Flyttebyråene kan kun reklamere med sitt registrerte bedriftsnavn
 • Signert flyttekontrakt fra begge parter
 • Sammenlign priser og flyttebyråer
 • Miljøbevisthet ved å benytte retulast
 • Direkte kontakt med flyttebyrået

Les mer om hvilke krav vi stiller hos flyttebyråer og du som kunde må forholde seg til både før og under et flytteoppdrag med ansvar og rettigheter.

img

Flytte & Transportformidling

Related posts

Infografikk – Pakking av tallerkner

Hvordan pakke tallerkner / service uten å få skader under flyttingen, følg disse...

Continue reading
by Flytte & Transportformidling

E-postvarsler

Epostvarsler om flytteoppdrag i Norge og Europa. Motta e-postvarsler fra ett eller flere fylker i...

Continue reading
by Flytte & Transportformidling

Hvordan du flytter et kjøleskap – Infografikk

Hvordan du flytter et kjøleskap - Se steg for steg - Flytteguiden.no 1. Tøm...

Continue reading
by Flytte & Transportformidling